Deskundig advies voor haarwerken en pruiken

Nadat u een afspraak heeft gemaakt gaan we samen zoeken naar de beste oplossing. Het is ook mogelijk dat u een foto naar mij toe mailt, zodat ik alvast een beeld van u heb en alvast een selectie van passende haarwerken kan klaar zetten voor uw bezoek.

Eerst wordt er gekeken voor welk doeleinde het haarwerk nodig is.

Dat kan zijn voor plaatselijke of voor totale kaalheid. Daar zijn al verschillende haarwerken voor. Ook kan het zijn dat u snel kaal word, maar wel tijdelijk, door bijvoorbeeld chemo, dan komt uw haar daarna gewoon weer terug. Maar ook deze tijd zult u misschien graag een haarwerk willen dragen. Daar hebben we ook een ruime sortering van op voorraad. Maar misschien moet uw haarwerk gewoon vervangen worden en is een maatwerk een mooie optie. Voor een maatwerk hebben we hele mooie opties met anti slip zodat plakken van een haarwerk tot het verleden behoort. Deze anti- slip methode treed in werking zodra de anti slip boven de 24 graden komt, dus op de hoofdhuid. Deze pruiken geven ontzettend veel zekerheid en een veilig gevoel. Ook voor mensen met chemo die voor een goedkopere optie willen kiezen dan een maatwerk, hebben we haarwerken met die anti slip methode.

Het is voor u zelf vaak fijn als u een naaste mee neemt. Die kent u tenslotte beter en kan dan samen met u mee denken. Ik merk dat dat vaak als fijn wordt ervaren.