NJ Pruiken

Ik werk graag met NJ pruiken en heb daar veel en goede ervaringen mee en kan je van dit merk de ideale pruik aanbieden. Dankzij de ‘Dermafix’-technologie zit jouw pruik comfortabel, mooi, licht en blijft ze stevig zitten.

Bovendien ogen de pruiken van NJ heel natuurlijk. Het assortiment is gevarieerd en wordt elk seizoen vernieuwd. Jij kan jouw pruik ook opmaken alsof het jouw eigen haar was.

Dames pruiken

NJ biedt een compleet assortiment van natuurlijke pruiken voor vrouwen. De pruik wordt afgestemd op jouw wensen. Je kan het model kiezen dat het beste bij je past volgens jouw smaak en de vorm van jouw gezicht ongeacht de coupe of kleur.

Een pruik van natuurlijk of synthetisch haar ziet er echt uit en voelt ook zo aan. Je kan jouw pruik opmaken naargelang van jouw behoeften. De pruiken zijn comfortabel en blijven vanzelf zitten. Je hoeft je dus nooit af te vragen of je pruik nog goed zit.

Heren pruiken

Ook biedt het assortiment van NJ pruiken mannen die volledig of gedeeltelijk kaal zijn natuurlijke pruiken en haarprothesen die afgestemd zijn op elke smaak en levensstijl. Ik pas het kapsel aan volgens jouw behoeften. De pruiken van NJ zijn comfortabel en maken het mogelijk om bijvoorbeeld te sporten.

Heb jij interesse in de pruiken van NJ neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Maak hieronder uw selectie

Je mag mij 7 dagen per week bellen van 08.00 uur tot 22.00 uur

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend, zowel in de salon als bij een (zieken)huisbezoek.

Tel: 06-10 43 18 73

Scroll to Top