Follea pruiken

Follea ® haarwerken

Follea ® haarwerken zijn de mooiste pruiken en haarstukken ter wereld. Alle haarwerken zijn voorzien van de mooiste met de hand geselecteerde Europese haren. Om de titel Follea ® haar te mogen dragen, ondergaat het haar een zeer strenge keuring. Het haar is leverbaar in diverse kleuren en lengtes tot wel 58 cm. Bij de meeste haarwerken van Follea ® is de schubbenlaag nog in tact. Bij sommige haarwerken is het haar wel ontschubt, zodat het wat meer volume heeft. Zodoende klit het haarwerk bijna nooit. Bij de instandhouding van de schubbenlaag zijn alle schubben in 1 richting gelegd, zodat het haar ook niet kan gaan klitten. Alle haarwerken zijn freestyle ingeplant, waardoor het haar op verschillende manieren is te föhnen en stylen.

Folllea brochure

FOLLEA brochure

FOLLEA staat al ruim 20 jaar bekend als ontwerper en producent van de meest exclusieve haarwerken en haarstukken in het beste Europese haar. FOLLEA ’s missie is én blijft het leven van iemand met haarverlies positief te veranderen.

Ben jij geinteresseerd geraakt in deze prachtige haarwerken of heb je nog vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op zodat ik je verder kan helpen.

Tel 06-10431873 of vul het contact formulier in op de website.

De cap/montuur

Het binnenwerk van een Follea ® pruik is gemaakt van luchtdoorlatend, zacht en supercomfortabel ademend materiaal, met altijd een volledig handgeknoopte bovenkant (monotop). Voor het maken van deze monotop is men 8 dagen met de hand bezig om de haren zo secuur mogelijk te knopen. Sommige van deze haarwerken zijn volledig hand geknoopt. Daar waar machinale trenzen zijn verwerkt, zijn de haren eerst nog met de hand op trenzen gezet en daarna machinaal, maar volledig onzichtbaar, op het montuur gezet. De getrensde achterzijde is dan ook gevoerd met een zijdeachtige spantx. Ook hebben veel haarwerken van Follea ® een lace front. Dat is een transparant gaasje, waarmee het haarwerk aan de voorzijde een heel natuurlijke aanzet krijgt, zodat het haar ook gemakkelijk uit het gezicht is te dragen. De knoopjes van de haren zijn gebleekt voor een nog natuurlijkere aanzet.

Sporten en zwemmen

Met een Follea ® haarwerk van het type Gripper, geschikt voor mensen met weinig tot geen haar, kun je zelfs zwemmen! Het haarwerk is aan de binnenzijde voorzien van een minimale hoeveelheid medicinale siliconen, zodat het tijdens het sporten en zwemmen volledig op zijn plek blijft zitten. Er wordt dus niets getapet of gelijmd! Het haarwerk biedt een optimaal 24 uurs draagcomfort. Je kunt er dus ook mee slapen! Geadviseerd wordt bij het slapen, voor het behoud van de haarkwaliteit, gebruik te maken van een satijnen kussensloop.

Kinderpruikjes

Iets wat geen enkele ouder hoopt mee te maken, is dat een haarwerk gezocht moet gaan worden voor hun kind. Mocht dit om wat voor reden toch noodzakelijk zijn, heeft Follea ® prachtige kleine haarwerkjes (3 maal xl) voor je kind. Deze haarwerkjes geven je kind de vrijheid om heerlijk in de zandbak te spelen, te zwemmen, fietsen, duikelen op het klimrek en mee te doen met de gymlessen. Ook deze haarwerken zijn van dezelfde geweldige Follea ® haarkwaliteit en in verschillende lengtes leverbaar. Deze haarwerken geven je kind een gevoel van vrijheid, veiligheid en zekerheid. Het vertrouwen er goed uit te zien en vrij als kind te kunnen leven en bewegen! Dat is toch wat iedere ouder voor het kind wenst.

Scroll to Top