Follea pruiken

Follea ® haarwerken

Follea ® haarwerken zijn de mooiste pruiken en haarstukken ter wereld. Alle haarwerken zijn voorzien van de mooiste met de hand geselecteerde Europese haren. Om de titel Follea ® haar te mogen dragen ondergaat het haar een zeer strenge keuring. Het haar is leverbaar in diverse kleuren en lengtes tot wel 58 cm. Bij de meeste haarwerken van Follea ® is de schubbenlaag nog in tact. Bij sommige haarwerken is het haar wel ontschubt zodat het wat meer volume heeft. Zodoende klit het haarwerk ook bijna nooit. Bij de instandhouding van de schubbenlaag zijn alle schubben in 1 richting gelegd zodat het haar ook niet kan gaan klitten. Alle haarwerken zijn free style ingeplant zodat het haar op verschillende manieren is te föhnen en stylen.

De cap/montuur

Het binnenwerk van een Follea ® pruik is lucht doorlatend, zacht en super comfortabele ademend materiaal, met altijd een volledig handgeknoopte bovenkant (mono top). Sommige monturen zijn volledig handgeknoopt. Op deze monotop is men 8 dagen met de hand bezig om deze haren zo secuur mogelijk te knopen. Sommige van deze haarwerken zijn volledig hand geknoopt. Daar waar  machinale trenzen zijn verwerkt zijn de haren eerst nog met de hand op trenzen gezet en dan machinaal, maar volledig onzichtbaar, op het montuur gezet. Ook hebben veel haarwerken van Follea ® een lace front. Dat is een transparant gaasje zodat het haarwerk aan de voorzijde een heel natuurlijke aanzet heeft zodat het haar ook gemakkelijk uit het gezicht is te dragen.

Krulharen

Follea ® haarwerken met krullen zijn echt natuurlijke krullen zonder permanent! Dus geselecteerd op haar dat van nature krult!! Dit haar is wereldhaar, dus niet alleen Europees haar omdat het zo ontzettend moeilijk te verkrijgen is. Maar wel weer gegarandeerd de beste haarkwaliteit mogelijk!

Sporten en zwemmen

Met een Follea ® haarwerk van het type Gripper geschikt voor mensen met weinig tot geen haar, kun je zelfs zwemmen! Het haarwerk is dan aan de binnenzijde voorzien van een minimale hoeveelheid medicinale siliconen, zodat het tijdens het sporten en zwemmen volledig op zijn plek blijft zitten, zonder tapen of lijmen. Het biedt een optimaal 24 uurs draagcomfort dus u kunt er ook mee slapen! (slapen word dan wel aangeraden op een satijnen kussensloop voor het behoud van de haarkwaliteit).

Kinderpruikjes

Iets wat geen enkele ouder hoopt mee te maken, is dat ze een haarwerk moeten gaan zoeken voor hun kind.  Mocht dit om wat voor reden toch noodzakelijk zijn dan heeft Follea ® prachtige kleine haarwerkjes (3 maal xl) voor uw kind. Deze haarwerkjes geven uw kind de vrijheid om heerlijk in de zandbak te spelen, te zwemmen, fietsen, duikelen op het klimrek en meedoen met de gymlessen. Ook deze haarwerken zijn van dezelfde geweldige Follea ® haarkwaliteit en in verschillende lengtes leverbaar. Deze haarwerken geven uw kind een gevoel van vrijheid, veiligheid en zekerheid. Het vertrouwen er goed uit te zien en vrij als kind te kunnen leven en bewegen, dat is toch wat iedere ouder wenst voor zijn  kind.

BENT U geïnteresseerd GERAAKT IN DEZE PRACHTIGE HAARWERKEN OF HEEFT U NOG VRAGEN, NEEM DAN GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT  MET MIJ OP ZODAT IK U VERDER KAN HELPEN.

TEL 06-10431873 OF VUL HET CONTACT FORMULIER IN OP DE WEBSITE.