Prijzen pruiken

Wij bieden verschillende typen pruiken aan voor nette prijzen, concept A t/m D van NJ en de Follea pruiken.

Prijs Pruik A: € 410,=

Deze pruik is vervaardigd uit stroken haar die ook wel wefts worden genoemd. Deze zijn elastisch met elkaar verweven en leveren daardoor een perfecte pasvorm op. Tevens heeft dit haarwerk een DERMAFIX® antislipstructuur aan de binnenkant.

 

Prijs Pruik B: € 515,=

In deze pruik zijn de haren met de hand op een tule basis geknoopt. De tule basis is luchtdoorlatend. Het haarwerk draagt zeer prettig en luchtig en weegt slechts 40 gram (kort haar). U kunt hierdoor ook kiezen voor een dunne haarinplant. Het draagcomfort van dit haarwerk is zeer comfortabel en daarnaast ook zeer zacht.

 

Prijs Pruik C: € 620,=

Aan de bovenzijde zijn deze pruiken gemaakt van doorzichtig monogaas; dit is lucht doorlatend en onzichtbaar. De achterzijde is vervaardigd van trenzen ook wel wefts genoemd, hetgeen ervoor zorgt dat de pasvorm exact op maat gemaakt kan worden. Dit haarwerk kan door deze methode zeer modieus en trendy gedragen worden. Het haarwerk heeft een buitengewoon natuurlijke uitstraling en heeft een uiterst hoog draagcomfort en is, naast dit alles, vederlicht.

 

Prijs Pruik C: € 645,=

Is hetzelfde als C, maar heeft een comfortabel extra beschermlaagje van zachte stof aan de binnenzijde. De hoofdhuid wordt extra beschermd en kan tegelijkertijd doorademen. Door de versterkte binnenzijde en de verstelbare antislipvoorziening blijft de pasvorm ideaal. Dit haarwerk garandeert een zeer hoog draagcomfort en geeft een veilig gevoel.

 

Prijs Pruik D: € 720,=

Deze haarwerken zijn gemaakt van mono-filament en zijn voorzien van een handgeknoopte boven- en achterkant. Een zachte bevestiging op rekbare tule voor de achterkant van het haar maakt deze pruik compleet. Super licht, vanaf 40 gram (kort haar). Geïntegreerde extravlakke omtrek in DERMAFIX® alsook in de nek. Van de voorzijde tot de achterzijde voorzien van fijn gaas, waardoor een optimale pasvorm en een zeer natuurlijke overloop van de huid naar het haar ontstaat. Zeer soepele binnenzijde hetgeen maximaal draagcomfort geeft.

 

Vrijwel alle pruiken en kleuren hebben wij op voorraad.
Voor prijzen en vragen over de Follea pruiken kunt u contact met mij opnemen.

Alle genoemde prijzen zijn zonder aftrek van de ziektekosten vergoedingen en inclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden.

Voor vragen of een afspraak bel 06-10 43 18 73

U mag mij 7 dagen per week bellen van 08.00 uur tot 22.00 uur

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend, zowel in de salon als bij een (zieken)huisbezoek.