Prijzen & Vergoedingen 2021

Vergoedingen

De vergoeding die je uit de Basisverzekering krijgt is € 452,- per 12 maanden.

Afhankelijk van je aanvullende verzekering is het mogelijk dat je soms tot wel 100% vergoed krijgt. De vergoeding van een pruik is een jaarlijkse vergoeding.

Haarzorg Mariëlle onderhoudt contracten met alle zorgleveranciers van Nederland.

Voor een goede vergelijking van jouw zorgverzekering kunt je terecht bij www.zorgverzekeringwijzer.nl

Declareren

Het declareren van uw haarwerk  nemen wij voor onze verantwoordelijkheid. Wij hebben contracten bij bijna alle zorgverzekeringen!

Voor de basisverzekering geld voor iedereen hetzelfde. Dit jaar keert de zorgverzekering € 452,- uit voor een haarwerk 1x per 12 maanden.

Als je aanvullend verzekerd bent kan de vergoeding in sommige gevallen oplopen tot een volledige vergoeding. Dit kan ik voor je nakijken.

Prijzen pruiken en haarwerken

Wij bieden verschillende typen pruiken aan voor betaalbare prijzen, concept A t/m D van NJ en de Follea pruiken.

Prijs Pruik A: € 431,=

Deze pruik is vervaardigd uit stroken haar die ook wel wefts worden genoemd. Deze zijn elastisch met elkaar verweven en leveren daardoor een perfecte pasvorm op. Tevens heeft dit haarwerk een DERMAFIX® antislipstructuur aan de binnenkant.

 

Prijs Pruik B: € 595,=

In deze pruik zijn de haren met de hand op een tule basis geknoopt. De tule basis is luchtdoorlatend. Het haarwerk draagt zeer prettig en luchtig en weegt slechts 40 gram (kort haar). Je kunt hierdoor ook kiezen voor een dunne haarinplant. Het draagcomfort van dit haarwerk is zeer comfortabel en daarnaast ook zeer zacht.

 

Prijs Pruik C: € 650,=

Aan de bovenzijde zijn deze pruiken gemaakt van doorzichtig monogaas; dit is lucht doorlatend en onzichtbaar. De achterzijde is vervaardigd van trenzen ook wel wefts genoemd, hetgeen ervoor zorgt dat de pasvorm exact op maat gemaakt kan worden. Dit haarwerk kan door deze methode zeer modieus en trendy gedragen worden. Het haarwerk heeft een buitengewoon natuurlijke uitstraling en heeft een uiterst hoog draagcomfort en is, naast dit alles, vederlicht.

 

Prijs Pruik C: € 750,=

Is hetzelfde als C, maar heeft een comfortabel extra beschermlaagje van zachte stof aan de binnenzijde. De hoofdhuid wordt extra beschermd en kan tegelijkertijd doorademen. Door de versterkte binnenzijde en de verstelbare antislipvoorziening blijft de pasvorm ideaal. Dit haarwerk garandeert een zeer hoog draagcomfort en geeft een veilig gevoel.

Vrijwel alle pruiken en kleuren hebben wij op voorraad.
Voor prijzen en vragen over de Follea pruiken kunt je contact met mij opnemen.

Alle genoemde prijzen zijn zonder aftrek van de ziektekosten vergoedingen en inclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden.

Voor vragen of een afspraak bel 06-10 43 18 73

Je mag mij 7 dagen per week bellen van 08.00 uur tot 22.00 uur

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend, zowel in de salon als bij een (zieken)huisbezoek.

Scroll to Top